Workshop/Pris/Dato

Mine workshops sigter mod genkendelse og vækkelse af kilden og potentialet i os selv. Alt sammen forklaret ud fra den ny tids viden indenfor kvantefysikken og spiritualitet. Kvantefysikken forklarer spiritualitet, og det er først, når man gør brug af begge dele, at processerne for alvor går i gang.

                                               

      Workshop 1 af 6

 (Tag det første skridt og universet kommer løbende)


Datoer i Svendborg (Nøddevænget 7, 5700):

Tirsdag den 5/3 kl 17:00-19:30 eller

Tirsdag den 12/3 kl 17:00-19.30


Datoer på Frederiksberg (Godthåbsvej 38, 2000 F.):

Mandag den 11/3 17:00 - 19:30 eller

Mandag den 18/3 kl. 17:00 - 19:30


 Formål: Kvantefysikkens forklaringer på, hvad vi er og spiritualitetens forklaringer på, hvem vi er forener på smukkeste vis vores evne til selv at skabe. Indtil nu har vi ubevidst skabt mange ting i vores liv. Fremadrettet kan vi lære at skabe bevidst ved at gøre brug af den værktøjskasse, som kvantefysikkens kobling på spiritualiteten tilbyder.

 

WORKSHOP 1 tager vi de indledende skridt til at få større indflydelse på det liv, vi gerne vil leve ved at bruge helt nye værktøjer, der går uden om psykologien.

1. Kom og lær, hvordan du og dine energier skaber i samspil med udefrakommende energier (fakta).
2. Du er din egen apoteker og alkymist: Du starter med at lære, hvordan du via korrekt fokus kan ændre følelsernes kemi. Du tager kaptajn kasketten på og kommer til at tage ansvar for en del af dine følelser fremadrettet (fakta). Alt bliver forklaret ud fra den ny tids kvantefysik.
3. Hvordan skal jeg implementere det i min hverdag?
4. Hvordan bliver energi til stof? Vi vil prøve at manifestere et større individuelt ønske i tiden indtil WORKSHOP 2 (om 10-12 uger). Hvordan gør vi? Hvordan bliver tanker og følelser, som er energier og frekvenser, til materielle ting/stof? Du skal medbringe blok, kuglepen og konvolut.
5. Slutteligt begynder vi langsomt at lære at trække vejret på en ny måde. Det bliver på sigt en vigtig ingrediens, når pinealkirtlen (det 3. øje) skal vækkes, når kontrollen over kroppens cerebrospinalvæske (fluid of immortality) skal opnås samt under kommende meditationer.
6. Spørgsmål og svar.
7. Vi tager det stille og roligt. Alle skal med. Hvad vi evt. ikke når overføres til WORKSHOP 2.

Jeg glæder mig. Vel mødt. 🍀

De praktiske øvelser, der skal implementeres inden workshop 2, kommer ikke til at tage mere af din hverdags tid. Du erstatter bare noget gammelt med noget nyt.

Workshoppen varer 2-2 1/2 time. Det er med vilje, at jeg ikke gør dem længere, da du vil tilgå meget ny viden og derfor hurtigt blive fyldt op.
Det er et større koncept, under kontinuerlig udvikling, jeg søsætter. Jeg tilbyder derfor stadivæk workshoppen til introduktionspris på 375kr. Betaling ved ankomst. Afbud senest kl 9:00 samme dag. Ellers betales fuldt beløb.


WORKSHOP 2 (Tanker, Vaner & Det ubevidste) går vi i dybden med tanker. Hvad er de? Hvordan opstår de? Hvorfor kontrollerer de os og ikke omvendt? Hvordan lærer vi at bestemme, hvad vores tanker skal tænke på? Vi tager de indledende skridt til stille og roligt at fravriste tankerne deres magt over os.
Kan man bryde vaner og tilgå det ubevidste (som uden vort vidende styrer størstedelen af vores liv) uden psykologisk tilgang? Alt forklares ud fra kvantefysik og spiritualitet.
Vi går et skridt videre med åndedrættet.
Vi vil tale om, og begynde at højne, selvværd og egenkærlighed på en anden måde end den gængse psykologiske tilgang.
Slutteligt skal I have besvaret jeres spørgsmål mht hvilke besværligheder, I har mødt, når I har praktiseret øvelserne fra WORKSHOP 1.
Hvad vi evt. ikke når overføres til WORKSHOP 3.


Tilmelding på sms tlf.: 23 46 71 72 eller mail: jensbolund@oceanet.dk